Ontdek de kracht in je onvervulbare verlangen. Over geluk vinden in ongewenst kinderloos zijn.

Ongewenst kinderloos.

Twee woorden die ongelofelijk veel impact hebben op een leven, op jouw leven. Dit onvervulbare verlangen kan ongelofelijk verlammend werken.

Voel je je vaak leeg of juist helemaal vol met verdriet?

Ben je wat verdwaald omdat jouw toekomst langzaam iets wordt waarop je je niet meer zo verheugd?

Heb je t gevoel dat t je vaak overheerst? Meer dan je wil?

Ongewenst kinderloos.

Wanneer je geen kinderen hebt maar wel daar intens naar verlangd dan raakt dat in alles! In je zijn, in je kijk op t leven, in je relaties met anderen, in je dromen en in je realiteit. Hoe ga je er nu mee om zodat het jouw leven niet alleen raakt op een pijnlijke manier maar dat je er ook iets uit kan halen wat jou echt helpt!

De afgelopen 11 jaar ben ik hier mee bezig geweest.

Ik heb gerouwd, geluisterd, gehuild, geschreeuwd, mijzelf terug getrokken, mijzelf moed ingesproken, hoop gegeven, met moedeloosheid geworsteld en nog veel meer… Maar vooral heel veel geleerd. En dat wil ik graag met jou gaan delen om je verder te helpen op je pad.

Hoe je met een ongewenste kinderloosheid toch wezenlijk gelukkig met je leven kan zijn, zonder een blijvende leegte en gemis te ervaren, door middel van je verlangen wezenlijk te begrijpen en in je leven te brengen met de V.O.N.K- methode.

Online programma: De Kracht van je onvervulbare verlangen.

Wil jij ook weer eens kunnen ontspannen in je leven omdat je werkelijk blij bent en kunt genieten hoe je leven er uit ziet?

Wil je niet meer overvallen worden door emoties maar ervaren dat je weer grip hebt op je leven?

Wil je de juiste koers voor jouw leven ontdekken? Dus weten waar je blij van wordt en wat bij jou past?

Wil je de levensenergie ontdekken die verborgen zit in jouw verlangen? Ja, ook in je onvervulbare verlangen!

Op dinsdag 2 oktober start ik een online programma waarmee ik ook ga bouwen aan een online leeromgeving.

Dit programma is gebaseerd op mijn opleiding tot holistisch psychosociaal counselor, BML coach en trainer, mijn eigen ervaringen van de afgelopen 11 jaar tijdens mijn eigen worsteling met dit thema en de ervaringen van de Pilot training: Geluk en ongewenst kinderloos. Je leert kracht en inspiratie te vinden in jouw onvervulbare verlangen.

Wat de deelneemsters over de Pilot training vonden
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 49-1024x576.png
Wat ze van mij vinden
Waarom juist verlangens?

Waarom ga je met je verlangens aan de slag?

In je verlangen zit een universele energie of levenselixer. Hoe je met je verlangens om gaat heeft meteen effect op deze energie. Doordat een onvervulbare kinderwens een wezenlijk verlangen is die niet vervuld kan worden heeft dat meteen effect op je systeem. Vaak sijpelt dit jaren door en dit kan een verlammend effect hebben in je leven en op je verlangen.

Ik heb bijvoorbeeld geprobeerd het verlangen om moeder te worden weg te stoppen. En daarmee stopte ik ook het verlangen zelf weg, wat erg droevig is omdat daar de levensenergie in zit. Ik heb dit aan de lijve ervaren! Hoe krijg je nu dit verlangen weer aan t branden, zonder dat je elke keer de pijn en verdriet raakt?

Dat is waar het programma voor gaat zorgen. Het gaat er voor zorgen dat jij jouw verlangen weer kan toe laten in je leven.

Wat is de V.O.N.K. Methode?

De V.O.N.K. methode staat voor: Verkennen, Ontwarren, Nu en Koers.

Je gaat het verlangen Verkennen en je gaat ontdekken wat de essentie van een verlangen is. Daarna ga je jouw onvervulbare verlangen Ontwarren. Wat zit er allemaal in verborgen? Met deze ontdekkingen ga je de vertaling maken naar het Nu. Je leert waar verlangens absoluut aan moeten voldoen wil je er geluk en energie uit kunnen halen.

En als laatste ga je al wat je geleerd en ervaren hebt inzetten om een Koers te maken voor je leven. Je weet namelijk nu wat het verlangen is en waar deze precies aan moeten voldoen om deze te kunnen gebruiken om wezenlijk geluk te ervaren. Hiermee heb je dus jouw eigen gemaakte kaart in je handen om jouw leven zo vorm te gaan geven dat jij wezenlijk gelukkig gaat zijn!

Praktische informatie

We starten dinsdag 2 november om 19.30 en we gaan intensief met elkaar aan de slag.


– Je krijgt 8 zoom online sessies. Elke week een. Hierin gaan we onder mijn begeleiding gericht samen aan de slag. Hierin gaan we delen, puzzelen en ontdekken. Dit zorgt er voor dat je je gehoord, gezien en verbonden voelt en heeft absoluut een helende werking op jouw proces.

De online bijeenkomsten zijn op: 2, 9, 16, 23, 30 november en 7, 14 en 21 december.


– Hieruit ontstaan 8 opdrachten die jou gaan helpen in je verwerkingsproces maar die je ook gaan helpen om weer opnieuw energie en zin in t leven te gaan krijgen. Deze opdrachten maak je elke keer voor de volgende online sessie.


– Je krijgt de uitnodiging om lid te worden van een besloten facebookgroep. Hierin ondersteunen en inspireren we elkaar en je kunt hier alles aan mij vragen mocht je er niet uitkomen of andere vragen hebben.

De prijs gaat in de toekomst € 450,- worden maar voor nu krijg je dit voor €176,- inclusief btw.

Ik geef op 28 en 31 oktober een webinar over ongewenst kinderloos en Geluk. Hierin vertel ik nog meer over het programma en als je je vanuit dit webinar opgeeft krijg je zelfs meer korting! Dus mis ‘m niet…


De prijs is natuurlijk echt laag!

Dat is om verschillende reden. Ten eerste ga ik een online academie te bouwen. Deze online acedemie is voor iedereen die het toch nog lastig vind om er in een groep over te spreken maar er wel graag zelfstandig mee aan de slag wil. Dit betekent dat ik jullie hulp nodig heb om te checken of alles helder uitgelegd is. D En ten tweede is dit het begin van mijn online academie en programma. Het gaat natuurlijk nooit meer zo goedkoop zijn!

Maar ik ben aan t bouwen en jullie hebben dus geluk! Als je voelt dat dit iets voor jou kan zijn, grijp die kans en zorg dat je een plaatsje reserveert. Dit kun je doen door mij een mailtje of berichtje te sturen.

Je kunt je aanmelden tot 1 november 12.00 uur

Ga voor jouw eigen geluk! Ga voor jouw eigen leven!

Als je nog aan t twijfelen bent en je wil graag met mij even overleggen dan kan dat natuurlijk. Stuur mij een berichtje. via mail, app of hoe dan ook en ik neem contact met je op. Ik zou zeggen… Doen! Het gaat jouw echt ongelofelijk veel opleveren en dit is nu echt een bizarre prijs en komt nooit meer terug!

En als je er binnen 2 weken achter komt dat het toch niet iets voor jou is dan krijg je gewoon je geld terug, zonder probleem.