Yes!! Jij gunt jezelf een cadeautje!

Speciaal voor de kerst en sinterklaasperiode mag je jezelf ook eens iets geven waar jij werkelijk iets aan hebt. Niet die kaasschaaf die toch al kapot is of die trui die je al wilde hebben.

Nee, dit keer iets waar je werkelijk iets aan hebt in je leven!

Ga er voor en haal er alles uit wat er in zit omdat jij iets voor jezelf over hebt!

Geef hier je naam en email adres op en dan krijg je van mij het online programma opgestuurd over jouw verlangen. Het enige wat je zelf er aan toe gaat voegen is tijd en aandacht. 

Het programma bestaat uit 2 delen.

Het eerste deel gaat over soorten verlangens. Je gaat het verschil tussen een schijnverlangen en een waar verlangen ontdekken. En je krijgt de mogelijkheid om het effect, de energie van een wezenlijk verlangen te ervaren in je lijf.

Het tweede deel kijkt eerst terug op het eerste deel en haakt in op jouw ervaringen. Daarna gaan we naar vonken en een vuurplaats kijken. Je gaat in actie komen voor de tweede opdracht. Ik begeleid je in beide opdrachten. 

Beide delen bestaan uit filmpjes en audiofiles. Je krijgt ook de tekst van mij opgestuurd zodat je het rustig nog eens na kunt lezen, mocht je dat fijn vinden.

Ik behandel alle mailtjes persoonlijk en binnen 24 uur kun je het programma in je mailbox verwachten. Als er iets niet duidelijk is, of je vind iets moeilijk aarzel niet om contact met mij op te nemen. Ik help je graag verder.

December Bonus

Speciaal voor de Sinterklaas en Kerst krijg je van mij een gesprek erbij. Hierin heb ik werkelijke aandacht voor jou en help ik jou om jouw ervaringen te gaan vertalen in betekenis en tips. Geef aan in het bericht wanneer dit voor jou uitkomt. Ik mail je de contact mogelijkheden samen met het programma en dan kun je kiezen wat voor jouw fijn is.

Dus aarzel niet en maak gebruik van dit super aanbod!

Heel veel plezier met het programma!

Met het geven van jouw email adres geef je toestemming om ook andere mailtjes van Vuurdoop te ontvangen. Deze mailtjes bestaan uit opvolging van het gratis programma, informatie over nieuwe programma’s of andere nieuwtjes over Vuurdoop of Tanja Maas. Jouw email adres wordt zorgvuldig gebruikt en niet aan anderen doorgegeven. Wil je liever geen mailtjes ontvangen dan geef je dat aan in het bericht hierboven.