Heb je weleens vuur gemaakt?

Dan ken je vast het moment wanneer het vuur vergeten is en smeulende kooltjes over zijn. Het lijkt gedoofd maar dat is schijn. Leg er nieuw hout op, beweeg de kooltjes en blaas! Plots laait het vuur weer op en je voelt de warmte. Zo werkt het verlangen ook.

Ben je je vuur uit t oog verloren? Heb je verkeerde brandstof gebruikt? Of heb je de vlammen geen zuurstof gegeven? 

Met Vuurdoop leer je over allerlei soorten verlangens en ga je op zoek naar jouw authentieke verlangen. Bij Vuurdoop raak je geïnspireerd, krijg je het warm en kom je in beweging.

Ga jij ook voor jezelf door het vuur?

Wil je geïnspireerd raken? Heb je een wens, een verlangen, een droom die nog niet in beweging gekomen is? Wil je je verlangens ontdekken zodat je meer levenslust ervaart of worstel je met je verlangens?

Kijk bij de programma’s en doe mee!

Kies je voor Vuurdoop? Dan kies je dit:

Naar buiten

Met Vuurdoop ga je letterlijk naar buiten. Ervaringen staan centraal en wanneer je op pad gaat gaan je zintuigen aan en kom je in je lijf. Naar buiten gaan zorgt dat je leeft!

Ook figuurlijk ga je naar buiten. Je wordt uitgedaagd om buiten je comfortzone te gaan want als je blijft doen wat je al deed, krijg je wat je hebt. Dus we gaan in actie komen, nieuwe dingen onderzoeken en uitproberen. Zo ontwikkel je meer lef om energie te genereren om te leren en om te groeien.

Beweging 

Wanner je iets verlangt dan zal je in beweging moeten komen. Beweging in je leven brengen. Je kunt niet je verlangen bestellen vanuit de bank. Jij zelf zal in actie moeten komen.

Bij vuurdoop gaat het niet alleen over in beweging komen maar richt zich ook op beweging in je lijf. Je verlangen is een energie een energie die in jou leeft. Het is waarneembaar in je lijf. Blokkades of overtuigingen die het verlangen ondermijnen zijn ook waarneembaar in je lijf. Denk maar aan spanningen die vastzitten in je schouder of je hoofd die iets wat naar beneden gericht is wanner je je wat onzeker voelt of juist iets omhooggericht om diezelfde onzekerheid te maskeren. In je lijf is heel veel gaande en dat is een hele mooie ingang om je onbewuste patronen of emoties naar boven te halen, daar van te leren en om ruimte te maken voor je wezenlijke verlangen in je lijf. Zodat jouw verlangensvuur weer de ruimte heeft om te branden.

Warmte 

Ware transformatie kan niet zonder liefde, zonder warmte. Met een warm hart begeleid en ondersteun ik jou, maar er is 1 wezenlijke liefde die onmisbaar is en dat is houden van jezelf. Mis je dat nog een beetje? Dat kan je helaas niet bestellen, maar met de opdrachten die je krijgt en de sessies die ik met jou zal doen krijg je handvaten om die warmte wel in gang te gaan zetten. Want zonder warmte geen vuur.

Diepgang

Diepgang is onmisbaar bij Vuurdoop. Alles is het waard om te gaan bekijken ook de shit dingen in het leven. Juist die shit in het leven durven onder ogen te zien zorgen voor een verdieping. We gaan werken met 1 doel: Jouw verlangen te laten stralen. Wanneer jouw angsten, jouw pijn, woede of wat dan ook dit verlangen verstikt, verdrukt of ondermijnt dan gaan we dit onderzoeken! En daarvoor moet er dus af en toe naar de shit gekeken worden. Geen oordeel maar ruimte.

Alles wat in jou leeft wil gehoord worden en hoe slechter jij luistert hoe harder het gaat roepen. We duwen niets weg maar gaan kijken wat het wil vertellen. Dat betekent dat het pijn kan doen, dat je verdriet kan hebben, dat je wanhoop ervaart of frustratie voelt. Dat mag er allemaal zijn. Want jij gaat door het vuur voor jouw Innerlijke verlangen!

De diepgang gaat ook over kennis. Bij Vuurdoop leer je, leer je over alle soorten verlangens, leer je over behoeften over overlevingsstrategieën of over hoe je het verlangen nu het beste in jouw leven kan brengen. Je krijgt de kennis die nodig om jouw verlangen te laten groeien.

Spel

Het spelen en het genieten is een wezenlijk onderdeel in het leven. We verliezen dit af en toe wanneer we volwassen worden. Kinderen hebben die onbevangenheid nog in zich. Trekken ineens hun schoenen uit omdat ze op hun blote voeten willen lopen. Volwassenen krijgen vaak allerlei gedachten die de kinderlijke impulsen tegenhouden. Dat is zo jammer!

Bij Vuurdoop gaan we opnieuw leren spelen, gaan we ervaren. Doen we soms net alsof we kinderen zijn want daar ligt de levenslust nog zo aan de oppervlakte! Dat opnieuw weer ervaren zorgt voor plezier, brengt energie, zorgt voor luchtigheid en vaak voor inspiratie vonken!

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem contact met mij op.

telefoonnummer: 06-41452502