Ik ben Tanja Maas, verlangens-expert. 

Ik ken het verlangen door en door. Ik ken het doven, het smeulen en het knetteren van het vuur. 

Ruim 11 jaar ben ik bewust bezig geweest met mijn verlangens. Er leeft een verlangen in mij om moeder te worden. Het ging alleen niet zo gemakkelijk, sterker nog het ging heel erg moeilijk en uiteindelijk helemaal niet. In al die jaren heb ik aan de lijve ondervonden wat het is om verlangens te voelen, te volgen en wat het met je kan doen als ze niet vervuld kunnen worden. Verlangens kunnen ook verstarren en t levensvuur doven.

Ik heb heel veel geleerd, ik ben er zelfs letterlijk op afgestudeerd en de belangrijkste ontdekking is voor mij dat het verlangen een krachtbron is. Het verlangen is een energie die los, van de mogelijke verwezenlijking, in je leeft en waar je levenslust uit kan halen.

Ik heb deze vuurproef doorstaan. Ik daag je uit. Durf jij vuurdoop aan?

Ik ben een holistische psychosociaal counselor met een diploma in coaching en training met Body & Mind Language. Ik combineer verschillende methodes waarin het lichaam centraal staat. Maar niet alleen het lichaam want het lichaam staat in verbinding met onze ratio en deze hebben we juist nodig om te kunnen begrijpen en te kunnen plaatsen.

Wil je graag weten welke opleidingen en werkervaring ik heb? Op LinkedIn kun je deze informatie vinden.