Yes! Jij gunt jezelf een cadeautje!

Bijna alles kost geld maar dit krijg jij helemaal gratis! Ga er voor om jouw verlangen te activeren en zo jouw leven meer glans te geven. Meld je aan en haal er alles uit wat er in zit omdat jij iets voor jezelf over hebt!

Het Online programma bestaat uit 2 delen.

Beide delen kun je zelfstandig uitvoeren en bestaan uit filmpjes en audiofiles. Je krijgt ook de tekst van mij opgestuurd zodat je het rustig nog eens na kunt lezen, mocht je dat fijn vinden.

Deel 1

Het eerste deel gaat over soorten verlangens. Je gaat het verschil tussen een schijnverlangen en een waar verlangen ontdekken. En je krijgt de mogelijkheid om het effect, de energie van een wezenlijk verlangen te ervaren in je lijf.

Deel 2

In het tweede deel gaan we naar vonken en een vuurplaats kijken. Je gaat in actie komen voor de tweede opdracht om jouw verlangensvuur op te stoken!

Corona cadeautje voor jou

Speciaal omdat deze tijden toch al behoorlijk lastig zijn krijg je nu iets extra’s! Je krijgt mijn tijd en aandacht erbij. Dit doe ik met een zoom meeting of een telefonisch gesprek (waar jij de voorkeur aan geeft). Hierin kun je jouw ervaringen delen en help ik jou om betekenis te geven aan deze ervaringen en deze te vertalen in concrete handvaten en tips. Hoe kun je nu jouw verlangen inzetten in jouw leven zodat het je echt iets oplevert? Geef aan in het bericht wanneer dit voor jou uitkomt. Ik mail je de contact mogelijkheden samen met het programma en dan kun je kiezen wat voor jou fijn is.

Aarzel niet en maak gebruik van dit super aanbod!

Geef hier je naam en email adres op en dan krijg je van mij het online programma opgestuurd over jouw verlangen. Het enige wat je zelf er aan toe gaat voegen is tijd en aandacht. 

Heel veel plezier met het programma!

Ik behandel alle mailtjes persoonlijk en binnen 24 uur kun je het programma in je mailbox verwachten. Als er iets niet duidelijk is, of je vind iets moeilijk aarzel niet om contact met mij op te nemen. Ik help je graag verder.

Met het geven van jouw email adres geef je toestemming om ook andere mailtjes van Vuurdoop te ontvangen. Deze mailtjes bestaan uit opvolging van het gratis programma, informatie over nieuwe programma’s of andere nieuwtjes over Vuurdoop of Tanja Maas. Jouw email adres wordt zorgvuldig gebruikt en niet aan anderen doorgegeven. Wil je liever geen mailtjes ontvangen dan geef je dat aan in het bericht hierboven.