Start April 2021

Wil je echt de energie van jouw verlangens voelen? Wil je professionele begeleiding, inspiratie, motivatie en een stok achter de deur om het ook echt te doen?

Doe mee met de Vuurdoop Booster van April 2021

Je gaat met jouw verlangens aan de slag. Je krijgt de juiste focus, vernieuwde energie en inspiratie voor een echte boost om je verlangens in je leven te brengen. Samen krijg je meer spel, meer lef lef om buiten je comfortzone te treden en meer avontuur en in je leven. Je overtreft en verrast jezelf en leert wat je nodig hebt om jouw vuur brandend te houden.

Kortom een echte boost in jouw ware verlangen!!  

voor wie?

Voor jou omdat jij meer uit jouw leven wil halen! Je wil groeien en vernieuwde energie wil ervaren!  Voor wie niet precies weet wat ware verlangens zijn of juist de vruchten van jouw verlangens wil plukken.

Wat levert ’t op?

Je krijgt een juiste focus. Je leert vanuit jouw verlangens te kijken en dat levert ontzettend veel op! Je ervaart vernieuwde energie, inspiratie en motivatie. kortom jouw leven wordt leuker.
Je wordt uitgedaagd om buiten je comfortzone te treden. En je leert wat je nodig hebt om jouw vuur brandend te houden.

Hoe ziet het programma er uit?

We hebben eerst telefonisch contact. Hierin kijken we samen waar je op dit moment staat met betrekking tot je verlangens en kun je natuurlijk vragen stellen. Dan wordt je lid van een kleine besloten Facebookgroep waarin iedereen actief aan de slag gaat. Hierin plaats ik 1 keer per week een video of ga ik live om achtergrondinformatie te geven. Ik stem hiervoor af wat de groep nodig heeft.

Je krijgt daarna jouw persoonlijke opdrachten via de mail.  We treffen elkaar 1 keer per week online via Zoom. Het doel is om elkaar te motiveren en ondersteunen in zodat je verlangens echt een boost krijgen. Iedereen krijgt de ruimte om ervaringen te delen en vragen te stellen aan elkaar maar ook aan mij.  Je krijgt feedback, advies en professionele begeleiding.

Er is de mogelijkheid om extra ondersteuning te krijgen via Zoom of telefonisch. 1 gesprek is bij het programma inbegrepen. Verlang je meer dan is dat natuurlijk in overleg altijd mogelijk.

Je gaat in actie komen, leren denken vanuit je verlangens, reflecteren over jezelf, leren van elkaar. Kortom het is een avontuur!

Praktisch
  • Telefonisch kennismakingsgesprek
  • De groepen bestaan uit minimaal 4 en maximaal 10 personen
  • Het programma duurt 4 weken en start in onderling overleg in de week van 5 april
  • Je bent actief in de besloten facebookgroep, inspireert en ondersteunt elkaar
  • Je krijgt1 keer 30 minuten telefonisch of een face-time contact voor extra feedback en ondersteuning.
  • Het kost €97,-
Groep of individueel?
  • groep

Iedereen heeft andere verlangens maar je verlangen ontdekken en activeren heeft een aantal basiselementen in zich die universeel zijn. Omdat iedereen die in deze groep zit echt met verlangens bezig is krijg je een energieke en motiverende sfeer. In een groep leer je van elkaar en dat is ontzettend leerzaam en inspirerend!

  • individueel

Je krijgt met een individueel traject de aandacht echt helemaal voor jezelf. Sommige zaken wil je misschien liever alleen aanpakken en dat is natuurlijk ook mogelijk. Kijk voor mogelijkheden in het menu.

Met het geven van jouw email adres geef je toestemming om ook andere mailtjes van Vuurdoop te ontvangen. Deze mailtjes bestaan uit opvolging van het gratis programma, informatie over nieuwe programma’s of andere nieuwtjes over Vuurdoop of Tanja Maas. Jouw email adres wordt zorgvuldig gebruikt en niet aan anderen doorgegeven. Wil je liever geen mailtjes ontvangen dan geef je dat aan in het bericht hierboven.