In vuur en vlam is een online programma wat je helemaal zelfstandig kan volgen!

In dit programma ga je op zoek naar je wezenlijke verlangen en krijg je opdrachten en handvaten om dit verlangen daadwerkelijk vorm te gaan geven.

Dit allemaal zodat jij leert hoe jouw verlangen jouw de weg kan wijzen naar een super leven, precies zoals jij wil!

Er komt een besloten facebook pagina waarin je je ervaringen kunt delen. waarin je motivatie en support kunt vinden van mij en van andere verlangenszoekers.

Hieronder vind je nog meer informatie. Heb je nog vragen of wil je even overleggen dan neem gerust contact met mij op.

Voor wie?

Voor jou omdat jij de kracht van je verlangens wil inzetten in je leven!

Wat levert t op?

Tijdens het programma voel je de energie van jouw verlangens. Je weet welke verschillende verlangens er in jouw aanwezig zijn en je ziet welke invloed deze verschillende verlangens hebben op jouw ware verlangen. Je hebt jouw ware verlangen ontdekt (of je hebt hier een grote stap ingemaakt)
Tijdens het programma ontdek je vonken en voel je wat ze met je kunnen doen. Je gaat dus leren hoe je deze vonken kunt creëren! Daarnaast leert je wat er essentieel is om je ware verlangen om te zetten in concrete acties. Je duikt ook in de mogelijke kou of nattigheid die jouw innerlijk vuur laat stoppen. Je gaat daar mee aan de slag en dit alles zorgt er voor dat jouw vuur is aangewakkerd! Het Vuurdoop programma geeft energie, inspiratie en handvaten om gerichter je leven in te richten zodat je innerlijk vuurtje gaat branden en je jezelf heerlijk kunt verwarmen aan je vuur.

Wat ga je doen?

Je gaat op ontdekkingsreis, op ontdekkingsreis in jezelf en in de wereld. Je krijgt opdrachten die je in actie brengen, opdrachten die je juist doen laten stil staan en bewust maken wat er in je gebeurd. Je krijgt filmpjes en geluidsfragmenten met kennis over het verlangen en daarbij opdrachten die je inzicht in jouw verlangen geven.

Wat krijg je?

– Kennismaking gesprek. Voor het programma hebben we een kennismakingsgesprek via face-time of via de telefoon. Hierin kun je alle mogelijke vragen stellen en spreken we concreet af hoe jij graag de feedback en ondersteuning zou willen.
– 4 filmpjes met kennis toegepast op de wat jij nodig hebt. Door middel van deze verschillende filmpjes krijg je kennis over verlangens en ontdek je wat er nu zo bijzonder is aan jouw ware (authentieke) verlangen. Je krijgt opdrachten om zelf aan de slag te gaan om zelf te ervaren wat verlangens met je doen.
– 4 persoonlijke opdrachten via de mail en wekelijkse mailcontact over het verloop zodat de filmpjes en opdrachten echt aansluiten bij jou.
Optioneel: feedback en ondersteuning via Zoom

Wat kost ‘t?

€125,- Zelfstandig met persoonlijk mailcontact  
€200,- Met 2 keer feedback en ondersteuning via Zoom

Hoe lang duurt t?

4 weken
Wil je liever langer de tijd hebben voor de opdrachten dan heb je daar natuurlijk de mogelijkheid toe. Dit kun je bespreken in het kennismakingsgesprek.